Covid-19

Trygghet under din vistelse

Vi tar smittskyddet på största allvar och gör vårt yttersta för att du ska vara säker när du besöker vårt hotell eller bor hos oss. Vi är ett litet hotell med bara 10 rum och vi rymmer inte mer än 32 gäster per dag. I restaurangen, lounge och utomhusområde finns det tillräckligt med utrymme för att säkerställa social distans.


Frukost

För att minimera kontakten kan du beställa från frukostmenyn som serveras vid bordet eller kan tas med till ditt rum.


Middag

På kvällen kan du beställa från vår à la cart-meny. Vänligen boka bord minst en dag innan ankomsten så att vi kan se till att det finns tillräckligt med utrymme mellan borden så att alla känna sig trygga


Vi följer noga de direktiv och rekommendationer som de svenska myndigheterna utfärdar. Renlighet och hygien är prioriterat och vi har vidtagit en rad åtgärder för att skapa en trygg miljö för er gäster och våra medarbetare. Vår högsta prioritet är våra gästers och medarbetares hälsa och välbefinnande.


Vad gör vi för att skapa en trygg miljö för våra gäster och medarbetare?

  • Vi följer riktlinjer och rekommendationer från lokala hälsovårdsmyndigheter och alla medarbetare får löpande del av ny information om Covid-19.
  • Vi har stärkta rutiner för städning, rengöring och hygien, såsomregelbunden desinficering av frekvent använda ytor som exempelvis dörrhandtag och kortterminaler.
  • Vi har ökat fokus på handhygien och handdesinfektion finns  tillgängligt för våra gäster i allmänna utrymmen.
  • Vi har strikta rutiner för vår personals handhygien i samband med köksarbete, måltider och toalettbesök.
  • Vi  uppmuntra våra gäster att tvätta sina händer ofta med tvål och varmt vatten.
  • Upprätthållna rutiner för kollegor som är sjuka enligt direktiv från hälsovårdsmyndigheter.