Restaurang

RESTAURANG


Efter en aktiv dag i naturen är det gott att slå sig ner i den trivsamma loungen eller på den stora uteserveringen, där du kan njuta av en läskande drink eller äta tillsammans. I den mysiga restaurangen serveras en à la carte meny med goda hemlagade rätter, både traditionella och internationella - klassisk gryta av älgkött, ugnsbakad lax eller pasta med krämig pestosås är bara några av de läckerheter du kan njuta av.  Restaurangen har fullständiga rättigheter och i trädgården finns även en lekplats där dina barn kan leka säkert.


Trygghet

Vi tar smittskyddet på största allvar och gör vårt yttersta för att du ska vara säker när du besöker vårt hotell eller bor hos oss. I restaurangen, lounge och utomhusområde finns det tillräckligt med utrymme för att säkerställa social distans.


FRUKOST

serveras mellan 8.00 och 9.30

För att minimera kontakten kan du beställa från frukostmenyn som serveras vid bordet eller kan tas med till ditt rum. Alternativ till matallergier finns.


MIDDAG

serveras mellan 18.00 och 20.00 och måste förbokas

På kvällen kan du beställa från vår à la cart-meny. Vänligen boka bord minst en dag innan ankomsten så att vi kan se till att det finns tillräckligt med utrymme mellan borden så att alla känna sig trygga

sittplatser s
altan1 s
Guesthouse_matsal s
G11 02
G11 05
G11 03
G11 07