Om oss

OM OSS


Paret Brenda Oudendijk och Michel Muys köpte en gammal skola i 2006. Under två år ägnade de all sin tid till att renovera den ståtliga gamla folkskolan vid sjön Glafsfjordens strand. Idag erbjuder de 34 bäddar i tio smakfullt inredda hotellrum, alla med egen dusch och toalett. Den tidigare idrottshallen har förvandlats till restaurang och sällskapsrum.


                 "Vi gillar själva att resa och har låtit oss inspireras av de guesthouses vi besökt, framförallt i Afrika, fortsätter Michel. Familjära ställen som inbjuder till möten mellan gästerna, där det är enkelt att umgås, ta en öl eller äta tillsammans".


Trots omfattande ombyggnad och renovering finns den gamla byggnadens charm kvar. Träfasaden i falurött och de typiska vita knutarna – så här såg de mindre skolorna på den svenska landsbygden ut.

Det är också deras egen erfarenhet av att resa med barn som gjort att de satsat på riktigt bra familjerum. Här får alla sin egen säng för god sömn, och rummen är så stora att det inte blir trångt även om familjen består av fyra eller fem personer.

Bakom hotellet breder storskogen ut sig. Naturen och sjön är också basen för allt som gästerna på Guesthouse Eleven erbjuds. På hemsidan finns alla möjligheter presenterade och chansen är stor att var och en – och hela familjen – ska hitta aktiviteter som passar de egna önskemålen.

Brenda och Michel hjälper gärna till att sätta ihop ett aktivitetspaket tillsammans med både boende och mat.


en artikel från turist magasinet Naturligtvis

  

host2_CROP
Geocaching
Guesthouse Eleven - kitchen_CROP
Guesthouse Eleven - bike rental_CROP