Kanotpaket

KANOTPAKET

Paddla och njutav naturens bästa.

Välkommen att paddla i natursköna Arvika. Vi erbjuder en mycket fin dagstur för hela familjen som går i sjön Glafsfjorden runt naturreservatet Bergs Klätt. En lätt tur som lämpar sig för ovana paddlare och familjer med barn.


Naturreservatet Bergs Klätt ligger på en halvö i Glafsfjorden, ett härligt ställe att stanna till för ett dopp och äta sin picknick. Inom reservatet finns markerade stigar som bland annat gör ett flertal fornlämningar lättillgängliga. Fornlämningarna består av en hällkista från stenåldern samt rösen och ett rösegravfält från bronsåldern. Bergs Klätt har även en rik flora och fauna. Kanotturen börjar med en transport till startpunkten och innan turen börjar får ni våra kartor samt turinformation, sen får ni bara njuta och vara aktivt.


Turen är circa 7 km lång, så när lusten faller på gör ni en landstigning och njuter av naturens bästa innan det är dags att vända.

Guesthouse Eleven canoe trip
Guesthouse Eleven canoe
Guesthouse Eleven room
Lunchpackage
Guesthouse Eleven Patio
Guesthouse Eleven Breakfast
Guesthouse Eleven lounge

Detta ingår

 • 2 x övernattningar i dubbelrum
 • 2 x frukost
 • 1 x lunchpaket inkl. dryck
 • 1 x kanot för 2 personer
 • Grundutrustning till kanot
  Detta ingår i grundutrustning: Del i kanot inkl. paddel, kanotväst, kanotvagn, vattentätt säck, turbriefing, kartor, hink + svamp + rep och transport.

PRIS: från 1795 kr / pers, minst 2 personer

Dag 1: Ankomst till Guesthouse Eleven.
Om du anländer tidigt föreslår vi ett besök till Arvika. Det finns mycket att upptäcka! Bygden är känd för sitt rika kulturutbud, för sång och mu-
sik, konst och hantverk. Arvika har en mysig och välkomnande stadskärna med många butiker som inbjuder till trevlig shopping.
Guesthouse Eleven har en mysig restaurang och här serveras på kvällarna en god à la car-te-meny. Restaurangen har en stor uteservering och fullständiga rättigheter. Gärna boka bord i förväg om du vill äta middag.

Logi: Guesthouse Eleven, Arvika


Dag 2: På upptäcktsfärd med kanot.

Efter att ha avnjutit en god frukost på Guesthouse Eleven får du med dig ett lunchpaket och skjutsa vi dig till startpunkten.
Logi: Guesthouse Eleven, Arvika  Måltider: Frukost, lunchpaket


Dag 3: Frukost och hemresa.
Sista morgonen serveras ännu en god frukost och du återvänder förhoppningsvis till din vardag fulltankad med nya intryck, frisk luft och fina minnen i bagaget.
Måltider: Frukost

Möjliga tillval:

 •  Extranätter, paketet kompletteras lätt med en eller två dagar
 • Cykelhyra
 • Matsäck
 • 2-rätters middag
 • Bastu/badtunna